Keskiviikko, 23.01.2019    
Jorkki.com
Vuokrattavien saunatilojen varaukset netissä

Etusivu
 Yleistä
  » Artikkelit
  » Guru
  » Info
  » Palaute

logo
  Info

Yleistä

Jorkki.com on vuoden 2001 alussa perustettu sivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen ilmaiseksi muun muassa ladattavia pelejä ja hyötyohjelmia, sekä oppaita Internet-sivustojen tekijöille. Panostamme erityisesti sisällön laatuun. Pelit ja ohjelmat ovat joitakin poikkeuksia lukuunottamatta ilmaisia täysversioita. Oppaita päivitetään säännöllisesti ja niissä otetaan huomioon kävijöiltämme saatu palaute.

Sivustolla vierailee viikottain noin 10 000 uniikkia kävijää (Maaliskuu 2003). Kävijämäärä on tasaisessa kasvussa.

Sivustoa ylläpitää JC Web Productions.


Mainosmyynti

Helpoin ja nopein vaihtoehto on tekstiviestimainostus, jossa mainostila maksetaan etukäteen tekstiviestillä. Tämä tapa sopii erityisesti yksityisille henkilöille. Mainostilaa ostetaan 1500 näytön erissä. Yhden erän hinta on 1,12 euroa ja se veloitetaan matkapuhelinlaskussa. Mitään minimi- tai maksimirajaa tilatuille erille ei ole. Myöskään mitään aloitusmaksua ei ole!

Yritysten ja suurempaa mainoskampanjaa suunnittelevien yksityisten on mahdollista ostaa mainostilaa laskulla. Tähän palveluun sisältyy myös tarkat tilastot. Erilaisia bannerikokoja on tarjolla useita. Myös muut mainosformaatit, eli esimerkiksi tekstipohjaiset mainokset ovat mahdollisia. Jokaisen kampanjan hinta sovitaan erikseen. Hintataso on suunnilleen samanlainen tekstiviestimainostuksen kanssa (1,12 euroa/1500 näyttöä). Kysy vapaamuotoisesti lisää alla olevalla lomakkeella!

Nimi:
Sähköposti:
Vapaamuotoinen viesti:

© JC Web Productions

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /var/www/fs1/2/jorkki/public_html/strategic_stats/strategic_stats.php:23 Stack trace: #0 /var/www/fs1/2/jorkki/public_html/ala.php(22): require_once() #1 /var/www/fs1/2/jorkki/public_html/info.php(84): include('/var/www/fs1/2/...') #2 {main} thrown in /var/www/fs1/2/jorkki/public_html/strategic_stats/strategic_stats.php on line 23